Opgradér din Brewster-pumpe med et opgraderingssæt

Der er intet som at brygge en god bryg hjemme i privaten. Det har du sandsynligvis allerede konkluderet, hvis du er i gang som hjemmebrygger. Denne artikel er netop til dig, som er blevet glad for altid at have en god, kold og hjemmebrygget øl stående i garagen, som er frisktappet fra egen kedel. Det er der ganske vist noget magisk over. Men hvad mere mangler du? Og hvordan kan du opgradere din Brewster-pumpe, så den ikke løber tør?

 

Det er nemlig sådan, at den oprindelige Brewsterpumpe kan opgraderes – og sænkes – så pumpen ikke løber tør. Det er en god mulighed for dig, som allerede er sat ind i tingene, for at opgradere kedlen og få mere ud af din bryg. Dette opgraderingssæt til dit brygudstyr vil mere konkret sænke pumpen 10 cm længere ned end den oprindelig position, hvilket er ganske funktionelt. Pakken indeholder både pumpe og fordelering, og du finder den via linket lige herover.

 

Besøg hjemmebryggeren for mere information

Hvis du ønsker mere information omkring dette opgraderingssæt til din Brewster-brygkedel, så kan du starte med et besøge hjemmebryggeren.dk. Linket tidligere i indlægget sender dig samme vej, og det er her, du finder både produkter og informationer, som er essentielle for hjemmebryggeren – erfaren som uerfaren. Ligeledes har de på siden en fremragende kundeservice, som står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

 

Udover at kunne hjælpe dig med lige netop deres opgraderingssæt til Brewster-brygkedler, så kan du også finde alt mellem himmel og jord på selvsamme side, da de specialiserer sig i at gøre hjemmebryggeren glad. De gør det nemt for dig, som gerne vil starte som ny hjemmebrygger, og de holder det spændende for mere erfarne personer, som gerne vil opgradere maskinen eller finde nye brygmuligheder og smagsvarianter. Så hvad venter du på? Bliv klar til jul, påske og sommer med de helt rette, kolde og hjemmebryggede øl, præcis som du vil have dem.

Post Navigation