Mit kæreste eje

Ikke kun er min Brewster det perfekte anlæg til ølbrygning hjemme, det er samtidig et fremtidssikret anlæg, der kan opgraderes, eller hvor der kan købes ekstra udstyr efter behov. Det er et anlæg, der er med til at tage min ølbrygning til et helt nyt niveau.

Et helt nyt ordforråd

Flowstyring og modstrømskøler er ord, jeg ikke anede, hvad var tidligere, men efter at have kastet mig ud i ølbrygning har jeg ikke kun fået udvidet mit ordforråd, men også min horisont. Det er ikke kun spændende at prøve sit eget bryg og smage de mange nuancer, der er i en hjemmelavet øl, det er også ideen om, at det er dig selv, der har lavet den. Som mange andre mænd elsker jeg at vise mit kæreste eje frem. For nogen er det en motorcykel eller haveskuret, de selv har bygget. For mig er det min Brewster, mit kæreste eje fra hjemmebryggeren.dk. Vil du i gang, og mangler du brygudstyr – klik her.

Ordene kommer til deres ret

Igen som alle andre mænd elsker jeg at tale om min hobby, og her sniger alle disse spændende ord sig ind. Med forklaringer så det kommer ned på jorden, for det er ikke mere teknisk, end at alle kan være med. Flowstyring er væsentligt i forbindelse med tapning fra en hane, og køling er vigtigt efter urtkogning, så temperaturen hurtigt kommer så langt ned, at ølgær kan tilsættes. Sænk temperaturen hurtigt med det rigtige udstyr, så er du sikker på, at det ikke er vildgær, der får overtaget, eller endnu værre bakterier. Sådan er det generelt med det at brygge sin egen øl, det er meget lettere, end de fleste tror, så længe du gør alt til rette tid. Det er samtidig også noget af det sjoveste, jeg har lavet i min fritid, så hjemmebryggeren.dk og jeg har en lang og lykkelig fremtid foran os.

Post Navigation