Ny underholdning til mandehulen

En af de ting, som jeg fra starten af sagde til min kone, var, at jeg ved lejlighed ville bygge en mandehule, og det var intet problem.

Nu var tiden kommet for, at mandehulen kunne blive udvidet. Jeg ville til at brygge mit eget øl i hulen og til at have det til gæsterne i mandehulen, så det skulle være en god, kraftig og gerne mørk øl, for det var min egen foretrukne, og kokken laver jo altid mad efter egen gane.

Research og tålmodighed

Ingen af de to ovenstående ord har nogensinde været dyder, som jeg var gode til, og det var derfor lidt et hovedkulds projekt, som jeg kastede mig ud i. Jeg vidst ikke meget om det, men selvom jeg kort inde i projektet var ved at kaste håndklædet i ringen, så fik de yderst kompetente folk hos hjemmebryggeren.dk guidet mig ind på ølbryggerens rette vej. Jeg fik råd og vejledning til at vælge den rette malt, hvilken humle som ville passe bedst til, og hvilken sukker som hele processen arbejder bedst med. Det er en videnskab, har jeg lært, og det er med at holde hovedet koldt og være tålmodig og blive ved, indtil du rammer den øl, som passer til dine smagsløg.

Ros for min øl

Jeg har i dag fået styr på ølbrygningen, men jeg bruger nu stadig tit og ofte kundeservice hos hjemmebryggeren.dk til at få vejledning, for de er kompetente og hjælper med et smil. Er der noget, som jeg har brug for, så får jeg det altid leveret hurtigt, og kvaliteten er altid den bedste. Jeg har prøvet at handle et par andre steder, men jeg er altid vendt tilbage til hjemmebryggeren.dk, som for mig har vist sig at have det bedste på alle fronter, så hvis der er nogen, som fortjener ros for det, som jeg serverer i mandehulen, så er det nærmere dem end jeg. Alt ølbrygning udstyr finder du her.

Post Navigation