Ølbrygning - en fantastisk hobby for alle og enhver

Hvis du tænker, at ølbrygning lyder besværligt, så frygt ikke, for der er nogen, der har lavet alt forarbejdet for dig, og det er hjemmebryggeren.dk. Det, du skal bruge, er et bryganlæg og et all-grain kit, og så er du faktisk allerede i gang med at brygge dit helt eget øl derhjemme, som vil være noget, du såvel som dine gæster vil kunne sætte pris på efter overraskende kort tid. 

Et rigtig godt bryganlæg

Et rigtig godt bryganlæg er med til at sikre, at dit bryg bliver tilsvarende godt. I min optik er det, der kendetegner et godt bryganlæg, at det er nemt at bruge, at det kan indstilles efter den bryg, du er i gang med, så anlægget bliver en hjælpende del af processen, og til sidst at det er nemt at rengøre, så det ikke bliver for stort et slid, når hver brygning er overstået.

I min optik er en Brewster, som fås hos hjemmebryggeren.dk, det ultimative, når det kommer til bryganlæg. Det har al den elektronik indbygget, som er med til at sikre, at dit bryg bliver perfekt hver gang, og at du kommer til at stå med ca. 25 liter gylden glæde som et resultat af dine anstrengelser. Det har også en anden fordel, for du kan tilkoble et modul til din Brewster, der gør, at du enten kan brygge dobbelt op i mængde eller brygge to slags øl på en gang.

Let tilgængelig bryg-selv 

Hvis du er ny i brygningens ædle kunst, så er hjemmebryggeren også din ven, for her finder du mere end 121 all grain kits, der er klar til at blive brygget, lige som de er. Det tog mig lidt tid at finde modet til at lave mine egne blandinger, og det er en god måde at få en forståelse for brygningen på. Desuden så er det gode blandinger fra hjemmebryggeren, der selv har udviklet dem, og det kan de bestemt være stolte af. Jeg har ikke prøvet dem alle, men af dem, jeg har prøvet, har der ikke være en eneste skuffelse blandt dem.

Post Navigation