Sådan kommer du i gang med hjemmebryg

De fleste mænd har formentlig drømt lidt om at brygge sin helt egen øl på et tidspunkt. Følelsen af selv at skabe noget og derefter nyde ”frugten” af det appellerer til de fleste, og der er noget helt specielt ved at kunne sige, man selv har brygget den øl, man serverer for sit selskab I dag er det faktisk nemmere at realisere end nogensinde før, og det kræver kun få, enkle trin at komme i gang. Læs med her, og bliv guidet til, hvordan du kommer i gang, så går der ikke længe før du kan skænke din egen, hjemmelavede pilsner.

 

Bryganlægget

Det, der primært kræves for at kunne gå i gang med hjemmebryg, er selvfølgelig et bryganlæg. Bryganlæg kan fås i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, men faktisk behøver du ikke at købe det dyreste for at kunne regulere smagen på din øl. Hos hjemmebryggeren.dk kan du vælge imellem to slags anlæg i forskellige størrelser – et fra hjemmebryggeren selv og et brewster bryganlæg. Disse to er særligt gode, fordi de er så fleksible i brug og ikke rigtig har nogen begrænsninger, som man ellers ser ved andre anlæg – du får altså meget for pengene. Bryganlægget betjenes gennem ni trin, hvor du selv kan bestemme tid og temperatur på hvert enkelt trin. Det er altså en kontrolleret proces, som du selv kan have indflydelse på. Derudover bestemmer du selvfølgelig selv, hvilke krydderier der kommer i ud over de faste ingredienser, såsom byg, malt og humle.

 

Kom godt i gang

Hvis du vil rigtig godt i gang, så tilbyder hjemmebryggeren.dk også nemme vejledninger og endda et gratis online-kursus, der sikrer dig, at du kommer ordentligt i gang. Der er ingen tvivl om, at der er stor sandsynlighed for, at du hurtig bliver bidt, og jo mere du brygger, jo bedre bliver du.

Post Navigation